Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Astazi de la ora 18:30 se disputa intalnirea dinte Mariehamn si Inter Turku in campionatul din Finlanda.

In statistica rezultatelor directe din ultimii 10 ani, Inter Turku conduce la victorii cu 11 reusite, de 7 ori au fost invinsi si de 4 ori au incheiat la egalitate partidele cu Mariehamn.

Gazdele au avut un inceput destul de bun, reusint 11 puncte in 6 etape, dar au fost invinsi in ultima runda cu 5-2 de JJK Jyvaskyla. Cu cele 3 victorii, 2 remize si 2 infrangeri se situeaza pe locul 6 cu sanse mici de mai urca dupa aceasta runda, pentru ca joaca chiar cu liderul la zi al Finlandei.

De partea cealalta, Inter Turku a suferit singura infrangere din 7 partide acum 3 etapa in duel cu HJK, echipa ce este pe 2. Pana acum au invins in 6 partide si pentru a se mentine pe locul 1 si dupa runda in care tocmai s-a intrat, ar avea nevoie de cel putin un egal in deplasarea de la Mariehamn. Se mandresc cei de la Inter Turku ca au cea mai buna aparare, incasand doar 4 goluri.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati X/pauza la o cota de 2,25, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.