Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Astazi de la ora 21:30 se joaca partida dintre Otelul Galati si FC Vaslui.

Partida are o importanta foarte mare pentru oaspeti, pentru ca ei lupta la titlu si au nevoie de toate cele 3 puncte pentru a fi aproape de lideul CFR Cluj.

Otelul a avut un sezon mai putin bun, acumuland doar 43 puncte in 29 runde, dar de 3 meciuri au invins si au ajuns la cota 52. Nu au cum sa mai prinda loc in vreo cupa europeana, fiind la 7 puncte de Dinamo, dar pot incurca lucrurile pentru titlu. Victoriile cu Pandurii, Sportul si U. Cluj ii fac pe cei de la Otelul sa aiba un cuvant de spus pe final de campionat.

FC Vaslui are o serie de 7 meciuri fara infrangere, si numai victorii. Ultima oara au pierdut in campionat surprinzator cu 3-0 la Sibiu cu Vointa pe 07 aprilie si cu Rapid in cupa 4 zile mai tarziu. Sunt la 3 puncte distanta de Cluj si au sanse mici sa mai ia campionatul.

In partidele directe dintre Otelul si Vaslui s-au inscris in medie 2,3 goluri pe meci. Oaspetii de azi conduc cu 8-2 la victorii.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati X/pauza la o cota de 2,00, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.