Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Alba – Maramures se joaca astazi de la ora 17:00 in ultimul meci al etapei cu nr 24 din Seria B, Liga a II-a din Romania.

Gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive si au acumulat pana acum doar 28 puncte in cele 23 partide. Unirea Alba Iulia a castigat ultima oara acum 6 runde, cand au invins tot pe teren propriu pe Bihor Oradea cu 3-1. Sunt la 3 puncte de retrogradare, pentru ca FC Maramures este pe primul loc ce duce in Liga a III-a.

Oaspetii nu sunt nici ei intr-o forma foarte buna de joc. Au invins o singura data in precedentele 5 jocuri, dar ce e mai grav este ca au incasat 14 goluri in aceste meciuri. Ultima etapa a adus si un rezultat nefavorabil lor, infrangere acasa cu 5-0 in fata Timisoarei, care se spune ca nu mai are pentru ce sa lupte in acest an. Daca nu reusesc un rezultat bun in partida de azi, vor ramane pe locul 12 cel putin o etapa.

Desi punctele pentru o eventuala victorie sunt necesare ambelor echipe, credem ca un egal ar fi cel mai indicat la aceasta partida. Cu toate astea, stiind ca apararea celor de la FC Maramures este cam nesigura in ultima perioada, mergem pe multe goluri marcate in jocul de azi.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati over 2,5 goluri la o cota de 2.00, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.