Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Maastricht – Emmen se joaca in etapa cu nr 23 de la ora 21:00 in Eerste Divisie din Olanda.

Cele 2 formatii s-au mai intalnit de 15 ori in ultimii 10 ani si de 5 ori au castigat gazdele de azi, de 6 ori au terminat la egalitate di de 4 ori a invins Emmen. In ultima confruntare directa, Emmen s-a impus pe teren propriu cu 2-1 dupa ce la pauza a fost 1-0 pentru Maastricht. Marcatorii de atunci au fost: M. la Rosa pentru oaspeti in minutul 28, R. Heide in minutul 64 si S. Fischer in ultimul minut de joc pentru Emmen.

Maastricht este favorita in meciul de azi si pentru ca joaca acasa dar si pentru ca sunt pozitionati mai sus decat adversarii lor. Ocupa pozitia a 12-a cu 30 puncte dar vin dupa un esec cu Eindhoven, 4-1. In penultima etapa a reusit o surpriza terminand la egalitate meciul cu liderul Zwolle 1-1, dupa ce ei au marcat primii. Exceptand ultimul meci, au avut o evolutie buna in celelalte 4 partide din acest an, 2 victorii si 2 egaluri

Emmen are 2 infrangeri in meciurile jucate in 2012, dar in ultima etapa au obtinut o victorie cu Cambuur cu 2-1. Sunt pe locul 15 din 18 echipe dar se pare ca nu au inca grija retrogradarii pentru ca au un avans de 8 puncte pana la ultimul loc si singurul care duce in ligile inferioare. Golaverajul lor este unul negativ, inscriind doar 22 goluri si primind aproape de 2 ori mai mult, 43.

Ambele echipe au primit pana acum acelasi nr de goluri in cele 22 etape scurse din actualul sezon, ceea ce ne indica faptul ca au o medie de 2 goluri incasate pe meci.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Maastricht la o cota de 1.50, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.