Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

In prima mansa a sfertului de finala din Champions League se intalnesc Marseille si Bayern Munchen astazi de la ora 21:45.

Cele 2 echipe nu s-au mai confruntat in vreo partida directa.

Marseille are o serie destul de slaba si forma lor actuala de joc este una care nu le da prea mari sanse in lupta pentru un loc in semifinale. De 8 partide nu au mai castigat nici un meci, ci au luat doar un punct in ultima etapa din Ligue 1 din egalul de la Nice, 1-1. De altfel, francezii nu au mai invins de la meciul tur din optimi cand au reusit victoria in ultimele minute cu Inter Milan.

Oaspetii au un parcurs diametral opus fata de adversarii lor de azi, castigand in 5 partide consecutive. Ultima lor infrangere din Liga Campionilor a fost in meciul tur cu FC Basel si ultimul esec din Bundesliga a fost in fata lui Leverkusen. Dar in returul din Champions League, nemtii i-au surclasat pe elvetieni, admininstrandu-le un sec 7-0.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Bayern Munchen la o cota de 1.83, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.