Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Astazi de la ora 19:00 se joaca partida dintre Petrolul Ploiesti si Sportul Studentesc.

Cele 2 formatii s-au mai intalnit o singura data pana acum, in turul campionatului atunci cand au remizat 1-1 pe terenul “studentilor”.

Petrolul este multumita pe acest final de campionat ca au scapat de la retrogradare, desi in urma cu 2 luni era una dintre candidate la liga secunda. Dar cu schimbarea antrenorului au inceput sa apara si rezultatele, iar victoriile cu Astra, Gaz Metan si Targu Mures au dus la rezolvarea problemei cu privire la retrogradare.

Sportul in schimb nu are cum sa se mai salveze de la liga secunda, ei fiind deja in situatia asta de 5 etape. Faptul ca nu au mai castigat un meci de 12 runde arata forma slaba prin care trec, si tot ceea ce ii poate multumi in acest an este ca si-au indeplinit baremul de 25 puncte, pentru a nu incepe in liga secunda cu un minus, asa cum va fi nevoita Dacia Mioveni, cu minus 13 puncte.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Petrolul la o cota de 1,80, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.

Astazi de la ora 18:30 se disputa intalnirea dinte Mariehamn si Inter Turku in campionatul din Finlanda.

In statistica rezultatelor directe din ultimii 10 ani, Inter Turku conduce la victorii cu 11 reusite, de 7 ori au fost invinsi si de 4 ori au incheiat la egalitate partidele cu Mariehamn.

Gazdele au avut un inceput destul de bun, reusint 11 puncte in 6 etape, dar au fost invinsi in ultima runda cu 5-2 de JJK Jyvaskyla. Cu cele 3 victorii, 2 remize si 2 infrangeri se situeaza pe locul 6 cu sanse mici de mai urca dupa aceasta runda, pentru ca joaca chiar cu liderul la zi al Finlandei.

De partea cealalta, Inter Turku a suferit singura infrangere din 7 partide acum 3 etapa in duel cu HJK, echipa ce este pe 2. Pana acum au invins in 6 partide si pentru a se mentine pe locul 1 si dupa runda in care tocmai s-a intrat, ar avea nevoie de cel putin un egal in deplasarea de la Mariehamn. Se mandresc cei de la Inter Turku ca au cea mai buna aparare, incasand doar 4 goluri.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati X/pauza la o cota de 2,25, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.