Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Alba – Maramures se joaca astazi de la ora 17:00 in ultimul meci al etapei cu nr 24 din Seria B, Liga a II-a din Romania.

Gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive si au acumulat pana acum doar 28 puncte in cele 23 partide. Unirea Alba Iulia a castigat ultima oara acum 6 runde, cand au invins tot pe teren propriu pe Bihor Oradea cu 3-1. Sunt la 3 puncte de retrogradare, pentru ca FC Maramures este pe primul loc ce duce in Liga a III-a.

Oaspetii nu sunt nici ei intr-o forma foarte buna de joc. Au invins o singura data in precedentele 5 jocuri, dar ce e mai grav este ca au incasat 14 goluri in aceste meciuri. Ultima etapa a adus si un rezultat nefavorabil lor, infrangere acasa cu 5-0 in fata Timisoarei, care se spune ca nu mai are pentru ce sa lupte in acest an. Daca nu reusesc un rezultat bun in partida de azi, vor ramane pe locul 12 cel putin o etapa.

Desi punctele pentru o eventuala victorie sunt necesare ambelor echipe, credem ca un egal ar fi cel mai indicat la aceasta partida. Cu toate astea, stiind ca apararea celor de la FC Maramures este cam nesigura in ultima perioada, mergem pe multe goluri marcate in jocul de azi.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati over 2,5 goluri la o cota de 2.00, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.

Un derby al suferintei are loc astazi de la ora 19:00 in prima liga din Romania intre Petrolul Ploiesti si Dacia Mioveni.

Cele 2 echipe au mai disputat 3 partide impreuna, si egalitatea predomina: fiecare are cate o victorie, iar intr-un meci au remizat.

Petrolul mai are sanse la salvarea de la retrogradare in cele 7 etape ramase de jucat, pentru ca acum au 27 puncte, iar in cazul in care inving astazi pe Mioveni va fi la un punct distanta de FCM Targu Mures, prima echipa deasupra liniei.

Oaspetii de la Mioveni sunt deja cu un picior in liga a II-a, ei au acumulat doar 12 puncte avand 2 victorii, 6 remize si 19 infrangeri. Nu au mai castigat un meci de 20 runde si e greu de crezut ca mai pot emite pretentii pentru ramanerea in prima liga.

In meciul tur scorul a fost egal, 0-0.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Petrolul la o cota de 1.40, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.

Lens – Le Havre este primul meci al etapei cu nr 35 din Ligue 2, care se joaca astazi de la ora 21:30.

Gazdele au 2 infrangeri consecutive si incep sa isi faca griji cu privire la retrogradare. Devine din ce in mai greu sa mai acumuleze cateva puncte care i-ar ajuta sa ramana si la anul in liga a doua franceza. Au 41 puncte cu doar 3 mai mult decat primul loc retrogradabil.

Le Havre este ocupanta locului 18, cel ce duce in urmatoarea liga inferioara. Nu au mai castigat o partida de 10 meciuri, ceea ce face ca sarcina de a scapa de la retrogradare sa devina tot mai dificila.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati over 1,5 goluri la o cota de 1.40, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.