Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Al-Fath – Al-Ettifaq se joaca astazi de la ora 19:20 in in Premier League din Arabia Saudita.

Meciul este ultimul din etapa cu numarul 20 si are o mare insemnatate mai mult pentru oaspeti pentru ca in urma unei victorii ar putea sa se apropie de un loc care ar duce in Liga Campionilor din Asia.

Al-Fath este pe pozitia a 5-a cu 30 puncte din 8 victorii, 6 egaluri si 5 infrangeri. In ultima etapa au obtinut un egal 3-3 (dupa ce au revenit de la 3-0) la Al Ahli, echipa care este pe 2. In cele 5 meciuri jucate in 2012, au invins de 3 ori, au facut un egal si au suferit o infrangere. Golaverajul lor este unul pozitiv, au marcat 33 goluri si au primit 31.

Al-Ettifaq este la 4 puncte de Al-Hilal dar cu un meci mai putin, si in cazul unei victorii ar ajunge la un punct distanta de echipa dupa locul 3. Sunt neinvinsi in acest an in campionat, dar ultimul meci jucat a fost in AFC Champion League Play off unde au fost invinsi de Esteghlal cu scorul de 3-1. Pana acum in cele 19 etape trecute din Premier League nu au suferit decat o infrangere, in rest 6 egaluri si 12 victorii. Vin cu un moral foarte bun reusind in jocul precedent de campionat sa invinga pe Al Nasr Riyadh cu 2-0.

Intre cele 2 formatii s-a mai disputat un meci in care castigator a iesit Al-Ettifaq in tur cu 1-0.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Al-Ettifaq la o cota de 1.91, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.