Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

De la ora 22:00 se joaca partida Bilbao – Sporting in returul semifinalei Europa League.

Bilbao porneste cu sansa a doua la calificarea in finala deoarece in primul meci jucat la portughezi au fost invinsi cu 2-1, desi ei au foste cei care au deschis scorul in minutul 54. Bilbao a remizat 2-2 in ultimul meci jucat acasa in Europa League, cu Schalke, rezultat care le-a permis sa mearga mai departe, dar care de data asta nu i-ar ajuta.

Sporting a avut o repriza secunda destul de buna in meciul tur, ca urmare au inscris de 2 ori in victoria de pe teren propriu cu 2-1. Portughezii au jucat de fiecare data in deplasare cel de-al doilea meci, dar s-au calificat pentru ca in tur au invins: la fel s-a intamplat cu Manchester City, cand au invins acasa cu 1-0, iar in deplasare au fost invinsi cu 3-2, totusi au mers mai departe, dar si cu Metalist, dupa 2-1 acasa si 1-1 in deplasare.

Meciul de azi se anunta a fi unul care poate sa ajunga si in prelungiri sau chiar la penalty-uri. Sporting este singura echipa care nu e din Spania prezenta in semifinale cupei din acest an.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati over 2,5 goluri la o cota de 1.72, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.