Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

In etapa cu nr 28 din Bulgaria, se disputa intalnirea dintre Cherno More si Vidima-Rakovski de la ora 18:00.

Cherno More nu mai are un obiectiv important de realizat in acest sfarsit de campionat, pentru ca nu au cum sa prinda un loc de cupa europeana, dar nici nu stau cu grija pentru retrogradare. Este o echipa de mijlocul clasamentului, fiind pe 8 cu 43 puncte, la 7 distanta de Slavia Sofia. In ultima perioada au suferit 3 infrangeri consecutive, 4-1 cu liderul CSKA Sofia, 2-1 acasa cu Lok. Plovdiv si 2-0 cu Beroe.

Vidima este pe primul loc retrogradabil si doar o minune ii mai poate salva de la liga secunda. In prezent au 6 puncte mai putin decat prima echipa ce se afla peste linie, Lok. Sofia, dar orice punct pe care il face aceasta echipa reprezinta pentru ei semnarea sentintei. Forma lor de joc nu este una foarte buna, si e greu de crezut ca vor invinge acum in conditiile in care au castigat doar in 3 partide de la inceputul sezonului.

Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 3 ori, iar Vidima nu a reusit decat un egal in turul acestui campionat, si au fost invinsi in celelalte 2 partide cu 5-0 si 1-0.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati under 3,5 goluri la o cota de 1,45, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.