Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Cu incepere de la ora 22:00, pe stadionul “Old Trafford” din Anglia are loc intalnirea dintre principala favorita la castigarea trofeului, United, si spaniolii de la Atheltic Bilbao.

Gazdele au o mare sansa de a castiga Europa League in acest an, un trofeu care le lipseste, tinand cont ca au parasit Champions League inca din faza grupelor si nu au foarte multi adversari de temut in cazul in care va trece de Bilbao. Au jucat in 16-imi cu Ajax, pe care au eliminat-o mai greu decat se asteptau. Dupa 0-2 in Olanda, Manchester a avut un meci greu in retur care se putea termina cu un scor care ii califica pe cei de la Ajax. Dar rezultatul a fost doar 1-2, si astfel s-au calificat in runda urmatoare

De partea cealalta, Bilbao a avut o infruntare cu rusii de la Lokomotiv care le-au pus mari probleme. Dupa ce au deschis scorul in tur, rusii au intors rezultatul in a 2-a repriza si au castigat meciul dupa teren propriu, ceea ce le dadea mari sperante in retur. Dar in meciul tur, Bilbao a gestionat mai bine fazele de gol, chiar au reusit sa inscrie destul de repede in prima repriza si apararea si-a facut foarte bine treaba, neprimind gol. Cu un rezultat de 2-2 la general dar cu gol inscris in deplasare, au acces in runda urmatoare a competitiei.

Totusi la acest meci, Manchester are prima sansa si la fel credem si noi, ca se va impune

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati victorie Manchester United la o cota de 1.50, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.