Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Stevenage – Huddersfield se joaca astazi de la ora 21:45 in League One din Anglia.

Cele 2 formatii au mai disputat un singur meci impreuna, in turul acestui campionat, unde victoriosi au fost jucatorii de la Huddersfield, castigand pe teren propriu cu 2-1.

Gazdele de azi trateaza meciul cu maxima seriozitate pentru ca s-au relaxat dupa 2 victorii in campionat si au urmat 2 infrangeri care ii fac sa piarda o pozitie care i-ar duce in play-off. Dupa ce au castigat cu Milton Keynes cu 4-2 si cu Sheffield Wed 1-0 in deplasare, au venit si 2 esecuri, cu Notts County 0-1 si cu liderul Charlton 0-2. Acum sunt pe locul 7 dar un succes in meciul de azi i-ar mai face sa urce inca un loc, detronandu-i pe Carlisle dupa pozitia a 6-a, ultimul care califica echipa in play-off.

Huddersfield este pe locul 4 si de acum incolo orice punct conteaza pentru ca sunt foarte aproape de a prinde locul 2 care i-ar califica direct in liga superioara, Championship. Au pierdut duelul chiar cu ocupanta pozitiei a 2-a, Sheffield Utd acum 2 etape, dar in ultima runda au castigat cu Exeter 2-0. Golaverajul este unul foarte bun, +29 si este echipa care are cele mai putine infrangeri in 31 meciuri dupa Charlton, 3 fata de 2 ale liderului.

Meciul de azi este unul foarte important pentru ambele echipe, si de aceea credem ca va fi unul echilibrat.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati X la o cota de 3.30, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.