Cele mai interesante meciuri din fotbalul european..
  • facebook

Swindon si Burton Albion se intalnesc astazi in etapa cu nr 32 din League Two din Anglia.

Gazdele sunt pe primul loc in clasament, fiind neinvinsa de 8 runde in liga inferioara, obtinand numai victorii pe linie. Au ajuns sa aiba un punct avans in fata echipei clasate pe 2, Cheltenham, desi au 2 meciuri mai putin disputate. Cei de la Swindon inscriu aproape meci de meci, ajungand la cota de 54 goluri marcate si primind doar 23. Este echipa cu cea mai buna aparare, dar nu si cu cel mai bun atac, devansata la acest capitol doar de Southend.

Burton Albion se prezinta la acest meci din postura unei echipe care nu a castigat nici un meci in ultimele 9 partide. Au acumulat 43 puncte din 31 jocuri si sunt pe locul 15 in clasament. In ultimele 3 etape au suferit doua infrangeri si au obtinut un rezultat de egalitate. Ambele infrangeri au fost in deplasari, ceea ce ii face si misiunea din aceasta seara una foarte dificila, tinand cont ca joaca pe terenul propriu al liderului. In cazul unui succes – numai avand o evolutie foarte buna – ar putea sa urce 7 pozitii.

Desi toate statisticile o arata favorita pe Swindon, este de precizat ca in singura lor disputa directa Burton a fost cea care a castigat, in tur cu 2-0.

Pentru acest meci recomandarea noastra este sa pariati Swindon HA -1 la o cota de 1.66, Bet365 fiind optiunea noastra pentru a paria acest meci.